Ik pas niet in een hokje.

Of misschien toch? Zijnde ‘leverancier van schoonheid’?

Als fotograaf, stylist, lettertekenaar, schrijver en contentmaker, werk ik graag in mijn eentje. Maar vaker en liever met andere creatieve geesten. Ik ben een echte gulzigaard en hou al mijn bordjes in de lucht met maar één doel voor ogen; het vastleggen van schoonheid.

 

Een woordje uitleg.

Je kan bij me terecht voor afzonderlijke opdrachten zoals fotografie, workshops lettertekenen, teksten schrijven, styling...

Maar je kan ook me ook vragen om verschillende disciplines te combineren. Zo maak ik complete reisreportages, waarvoor ik tekst en foto's verzorg. Of ik combineer fotografie en styling voor foodproducties. Een andere insteek kan zijn dat ik voor je volgende nieuwsbrief de teksten schrijf en voor beeld zorg. De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos.      

Ook zot van letters? Ik geef op regelmatige tijdstippen workshops Hand Lettering en Brush Lettering in Antwerpen maar ga ook graag op verplaatsing in heel Vlaanderen.

Altijd al graag gefotografeerd? Maar sta je steeds op automatische piloot? Na een intake gesprek, neem ik je mee op pad en leer je de beginselen van de fotografie. Na een uur of 4 intensief oefenen op uiteenlopende onderwerpen, kan je al je instellingen manueel beheren. Deze workshop fotografie is one-on-one, je krijgt 4u lang mijn onverdeelde aandacht!

Samenwerken?

Maar ook al werk ik graag alleen, ik functioneer ook prima in teams. Ik heb een uitgebreid netwerk van journalisten, stylisten, foodies, koks ... waar ik graag en efficiënt mee samenwerk. Voor grote en kleine opdrachten, voor alles wat kwaliteit en esthetiek vereist. Neem vrijblijvend contact met me op. Bedankt!

12640466_10208835749317589_2338515045247693038_o kopie 2.jpg