WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN // Wil je je bedrijf de smoel geven die het verdient? Voel je de nood om je persoonlijke merkverhaal te vertellen? Geraakt je website maar niet gevuld met beelden die spreken en to the point zijn. Is je logo nog up-to-date en welke lettertypes passen bij jouw bedrijf/product? Ben je gepassioneerd door hetgeen je doet maar loop je vast in hoe je aan de wereld voor te stellen?

Als fotograaf, copywriter en lettertekenaar geef ik jouw bedrijf de smoel die het verdient in sprekende beelden, smakelijke copy en schone lettertypes.

 IK BEN ER VOOR JOU // We leven in een wereld met een erg sterke beeldcultuur, je onderneming de juiste smoel geven is dan enorm belangrijk. Ik scan je site/communicatie/verhaal/beelden en geef je eerlijke feedback. Ik daag je uit om naar de essentie te gaan en ik zorg ervoor dat je merkverhaal volledig klopt.

VOOR WIE? // Iedereen die nood heeft aan een sterk merkverhaal in woord & beeld. Specifieker kunnen dat zijn: hotels, b&b’s, restaurants, architecten, reisorganisaties, ambachtslui, bakkers, koffiebars, pottenbakkers, juwelenontwerpers, zero wasters, coaches, wijn- en andere boeren, ontwerpers, kunstenaars en ga zo maar door.

Praktische oplossingen kunnen zijn: 

Beeld – We bedenken samen een beeldverhaal dat bij jou en je bedrijf/product past. Ik fotografeer, doe de styling en nabewerking en lever beelden af die spreken en meteen ingezet kunnen worden in je communicatie en marketing.

Woord – Ik neem jou, je bedrijf en je communicatie onder de loep, neem een interview af en luister naar wat jij wil vertellen. Ik schrijf de teksten waar jij nood aan hebt in de woorden die bij jou, je bedrijf en je product passen. Samen met steengoede beelden vormen ze een ideaal marketing- en communicatie-instrument.

Letters – Ik ga op zoek naar welke persoonlijkheden van letters best bij jou passen en hoe je best schreef- en schreefloze lettertypes inzet in je persoonlijke merkverhaal.


BEELD // De liefde voor fotografie kwam maar bovendrijven tegen mijn 30ste, na de geboorte van mijn eerste zoon Oscar. Na een zetje van een oude rot in het vak begon ik mijn vierjarige opleiding aan het SISA. De intense studie wakkerde mijn non stop zoektocht naar schoonheid aan. Na jaren voor magazines en uitgeverijen gewerkt te hebben weet ik perfect hoe ik schoonheid in beelden kan vatten. Of dat nu een buitengewoon interieur is, een smakelijke taart, een bijzondere reis, een flatterend portret of de essentie van jouw merk of bedrijf.

WOORD // Tijdens mijn opleiding communicatie aan de hoge school leerde ik creatief schrijven. Maar ik ontdekte de kracht van woorden en zinnen pas toen ik ze ging combineren met mijn beelden. Ik merkte dat de combine van tekst en beeld krachtiger is dan de som van de delen. Het plaatje klopt. Mijn woorden versterken mijn beelden en vice versa. Schoonheid vormt de rode draad doorheen de verhalen die ik neerpen en op beeld vastleg.

LETTERS // Aangetrokken door woorden en zinnen, kwam ik zo’n vijf jaar geleden, dankzij Hand Lettering en Brush Lettering, in contact met de wondere wereld van de typografie. Oftewel de verzameling van lettertypes, lettergroottes en lettersoorten. Na jaren workshops gegeven te hebben werd ik me steeds meer bewust van de kracht van letters en hun persoonlijkheden. Lettertypes worden zowel functioneel als esthetisch ingezet en kunnen een logo, baseline, tekst of persoonlijk merkverhaal naar een hoger niveau tillen.

EN OOK NOG // Ik ben afkomstig uit Limburg maar verruilde het platteland voor de stad Antwerpen op mijn 18. Ik ben getrouwd met een heerlijke man en heb twee superzonen die de pubertijd bijna ontgroeid zijn (oef!). Ik ben nieuwsgierig, leergierig, gretig en gulzig en zeg nooit nee tegen een bifiworstje, cappuccino’s, een lange wandeling en dinertjes met vrienden (niet noodzakelijk in die volgorde). Ik ben zot van ruige berglandschappen en hou minder van zon, zee en strand. Ik hou van mensen die vierkant hun goesting doen, hun hart volgen en tegen de stroom in durven zwemmen. Van oppervlakkigheid en oneerlijkheid krijg ik dan weer de kriebels.

Omdat ik dit aanbod niet in hapklare brokken kan aanbieden en ik steeds volledig op maat van de klant werk, kan ik hier geen prijzen vermelden. Stuur me gerust een vrijblijvend mailtje, we drinken samen een koffie en beslissen dan of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Dat mailtje mag naar karen.van.winkel@telenet.be . Als je liever belt: 0477/214086. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

profilepic.jpg