Hier laat ik met veel plezier mijn klanten aan het woord.

Anne Thys van Chester & Fields :"Het sterkste en leukste aan de samenwerking met Karen? Ze voelt, denkt en kijkt door de bril van het merk. Ze probeert zich echt mee in te leven in je verhaal. Ook is haar one stop shopping concept - fotografie én styling én teksten - een absoluut voordeel. Bovendien heeft ze een aanstekelijk enthousiasme... terecht een leverancier van schoonheid!"

Nora van Nora Nuyts keramiek :"Als je zoals ik een selfmade woman bent die graag de touwtjes in handen heeft dan denk je snel :’Ok, foto’s maken van mijn werk dat doe ik gewoon wel zelf…. ‘ Ik moet met lichte tegenzin toegeven dat het me NIET is gelukt. Ondanks de vele youtubefilmpjes en het (te dure) belichtingstentje bracht ik er niets van terecht. Mijn foto’s waren misschien nog goed genoeg voor een online shop of een snelle instagram-post maar zeker niet bruikbaar voor een portfolio of een website. Een beetje nerveus en aarzelend vroeg ik Karen of ze een fotoshoot wilde doen met mij erbij. Normaal wordt dat niet gedaan maar omdat ze wel voelde dat ik mijn ‘kindjes’ niet zomaar ging afgeven stemde ze in: ‘Jij weet beter dan wie ook waar de kracht in je werk ligt, misschien is het een meerwaarde dat je erbij bent!' We gingen echt samen aan de slag en kwamen tot een heel leuk ton-sur-ton-concept. We zorgden elk voor een aantal stylingattributen en door de goede voorbereiding van Karen was alles op enkele uren ingeblikt. Ondertussen hebben we er al een tweede shoot opzitten en dat ging zowaar nog vlotter. Ik ben zo blij dat ik deze warme professionele' leverancier van schoonheid' heb leren kennen, mijn werk wordt gewoon oneindig veel mooier, gezien door Karens lens."

Anne Drake van Ecologie op hoge hakken :"Karen heeft de styling en fotografie van mijn boek “Ecologie op Hoge Hakken, Doe het zelf!” gedaan. Ik sta er keer op keer van versteld met hoeveel gemak en gevoel voor schoonheid zij beelden vastgelegd. Het is een plezier om met haar samen te werken."

Laurence Boxus van Spread the love by lb :"het is zo aangenaam om samen met karen te werken en ik ben absolute fan van haar creativiteit en uitzonderlijke kijk op de zaken. zij heeft het logo ontworpen van mijn juwelencollectie. ik wist al snel dat ik met karen wilde werken want ik was helemaal weg van haar handlettering kwaliteiten. ik vertelde haar het verhaal van mijn collectie en waar de juwelen en ikzelf voor staan en daarmee is karen aan het werk gegaan. zeer snel kreeg ik een voorstel waar ik helemaal achterstond. we hebben daarna ook nog samen gebrainstormd over juwelendoosjes en thank you kaartjes waaruit leuke ontwerpen zijn gevolgd. she's a great lady to work with!"

Maaike Van Melckebeke van Supervaat :"Karen heeft in november beelden gemaakt van mijn serviezen voor de lancering van Supervaat, een nieuwe verhuurdienst die vintage kopjes, glazen en borden combineert tot frisse sets voor feesten en food styling. De samenwerking verliep uitermate vlot. Karen is niet alleen een heel aangename persoon, ze maakt een prijs op maat, denkt actief mee bij het zoeken van locaties en materiaal en geeft waardevolle stylingtips. De uiteindelijke beelden waren fris en licht, precies zoals ik wou. Ze werkt heel professioneel, zonder zich op te dringen. Een samenwerking waar ik heel positief op terugkijk.'

Filip Jennen van Barefoot Track :" Als reisorganisator van coachende reizen en als opstartende onderneming zijn we begin 2016 in contact gekomen met Karen. Tijdens onze eerste koffieklatch was er meteen een klik en wederzijdse interesse.  Karen toonde een grote passie voor de combinatie  reizen & coachen, wat snel leidde tot een gezamenlijk project. Karen is meegegaan met de woestijntrekking (enkel vrouwen) in Marokko; “Sisterhood in de Sahara”. Ze vatte de bijzondere reis samen in woord en beeld. Niet alleen was de betrokkenheid van Karen bij het opzetten van deze reis bijzonder groot, ook het resultaat was verbluffend! De wijze waarop ze de schoonheid van het landschap en de lokale mensen kon vangen, is erg sterk!  Ook het vastleggen van de emoties bij de medereizigers, eigen aan een inspirerende en coachende reis, was bijzonder!! Ondertussen kijken we reikhalzend uit naar de publicatie van het bijwijlen grappig dan weer pakkend reisverslag dat zal gepubliceerd worden in Goodbye Magazine!