Sofie Joossen

Vers/homemade/boordevol smaak


Sofie contacteerde me omdat ze nood had aan woorden en beelden voor een nieuwe website. Na een paar brainstorms, fotoshoots en kooksessies, stond haar vernieuwde site op punt. Eenvoudig en duidelijk. Neem eens een kijkje in haar wereld boordevol smaak…


mijn keuken, mijn leven

Koken is het liefste wat ik doe. Al van zolang ik me kan herinneren.Ik groeide op in een echt horeca gezin. Mijn moeder stond jaren aan het roer van restaurant Loyd Loom in Antwerpen. Mijn drie zussen en ik roerden mee in de potten, hielpen in de bediening en ik leerde vanaf mijn veertiende de kneepjes van het vak. Van de beste.Nadat mijn moeder met de zaak stopte, nam ik De brooddoos over. Daar ontstond de catering-microbe. Klanten van in de buurt vroegen naast een bestelling broodjes wel eens een salade of een lekkere soep. Iemand vroeg me wat ik kon maken voor een communiefeest. De bestellingen werden groter, klanten waren tevreden en kwamen terug. Mond aan mond reclame deed de rest. Ik hield van de afwisseling, het persoonlijke contact en het werken op maat van de klant. Nadat ik De brooddoos verkocht, werd catering mijn hoofdbezigheid. Voor particulieren én bedrijven.Ik droomde ondertussen al jaren van een kwaliteitsvolle buurtcatering. Covid zorgde voor de ultieme push. Mensen zijn welkom in mijn keuken, ik ben graag laagdrempelig en toegankelijk. Ik focus me op een weekmenu én elke week komt daar een wisselend menu bij. Denk aan stoofpotten, Belgische klassiekers en schotels met groenten in de hoofdrol. Ik hou erg van het lokale en het persoonlijke contact met de klanten uit de buurt. De grote gemene deler tussen de catering en de weekmenu’s is VERS, HOMEMADE en BOORDEVOL SMAAK.

Welkom in mijn keuken,

Sofie

Previous
Previous

KIEZ studio 2

Next
Next

mister Q tattoo